New Dimension

 

Festival/Straattheater (Mobiel)

Wil je de straten doen vol lopen tijdens je evenement? Laat dan zeker percussion group New Dimension langs komen!

Dankzij onze luide ritmische muziek trekken we de aandacht van mensen vlakbij en verder weg.

Geen persoon die het kan laten om eens een kijkje te komen nemen wanneer percussion group New Dimension start met spelen. En eenmaal ze zien welke originele instrumenten worden gebruikt zullen ze even al de rest vergeten.

Dankzij onze mobiele nummers is het mogelijk om éénzelfde repertoire meermaals op een festival/straattheater te brengen op verschillende locaties. 

 

Act de presence (podium)

Of het nu is voor een jubileum, bedrijfsfeest of internationaal concert. Met de Act de presence van percussion group New Dimension zit je altijd goed.

Dankzij een afwisselende show op slagwerkinstrumenten en allerhande voorwerpen bevat deze show voor ieder wat wils.

Zo kan percussion group New Dimension uw feest openen met een knaller van ritmische muziek, als korte intermezzo tijdens een presentatie of als ideale afsluiter voor een geslaagd evenement.

ref: International drum festival (Seoul Korea), pensioen CEO BREITEX (Lier), JCI World Congress (Heizel Brussel),...

 

Theatershow D.R.M.B.L.E

Drums, Rhythm, Music,Beats, Live Experience! Dat is waar D.R.M.B.L.E.voor staat. Een percussieshow die je zal verrassen! Percussion group New Dimension zorgt er voor dat je een aangename avond beleeft met behulp van ritmische beats gemaakt met allerhande instrumenten en voorwerpen. Daarbij is er een heuse licht en projectieshow aan verbonden zodat u zich geen enkelmoment zal vervelen.

 Wat Percussion Group New Dimension zo uniek maakt is de afwisseling tussen instrumentaal hoogstaande percussie nummers afgewisseld met amusante en speelse nummers waarbij je niet kan blijvenstilzitten. 

 

Percussion and Fire works

Een 'KNALLER' van een show!

Percussion group New Dimension speelt hierbij een gesynchroniseerde show met een prachtig vuurwerk en andere licht en vuur effecten. 

Samen met Groep Vangelabbeek brengt New Dimension een zeer unieke vuurwerkshow.

Door de combinatie van live percussie in harmonie met het vuurwerk krijgt men een prachtig geheel. Een unieke show die een indruk na laat bij alle toeschouwers. 

http://www.youtube.com/watch?v=sv1hNSxyvAQ

 

voor boekingen

 

klik hier voor de foto